• Nasza szkoła korzysta z platformy EduPage, na której znajdziesz bieżące informacje z życia szkoły, aktualny plan lekcji i wiele innych informacji.
        • Jadłospis

      •  

        Data

        Śniadanie

        Obiad

        Podwieczorek

        14.04.2025 r.

        Poniedziałek

         

        Chleb mieszany z masłem,

        serek śmietankowy z łososiem

        i koperkiem, ogórek zielony,

        herbata owocowa  (1,4,7)

        II owoc

        Rosół z makaronem, zielenina (1 ,3,7)

        Potrawka z kurczaka z ryżem i warzywami (1,7,9)

        Kompot owocowy

        Jabłko pieczone z miodem, żurawiną i nutką cynamonu, krążki kukurydziane (1)

        15.04.2025 r.

        Wtorek

        Chleb wieloziarnisty z masłem,

        sałata zielona, szynka z indyka, pomidor, zielenina,

        bawarka (1,7)

        II owoc

        Zupa gulaszowa z ziemniakiem, zielenina  (1,7,9)

        Racuchy z jabłkami (1,3,7)

        Kompot owocowy

        Babka Wielkanocna

        (wypiek własny),

        mandarynka

        kakao (1,3,7)

        16.04.2025 r.

        Środa

        Płatki kukurydziane na mleku,

        wek z masłem,

        dżem 100% owocowy (1,7)

        II warzywo

        Zupa koperkowa z ryżem, zielenina (1,9,7)

        Sznycelki z pieca, ziemniaki ,

        marchewka z groszkiem  (1,3,7,9)

        Kompot owocowy

        Shake jagodowy

        (na bazie jogurtu naturalnego),

        ciasteczko zbożowe (1,7)

         

        17.04.2025 r.

        Czwartek

        Pieczywo mieszane z masłem,

        pasta jajeczna z awokado,

        kakao (1 ,3,7)

        II owoc

        Barszcz Wielkanocy z jajkiem i kiełbasą (1,3,7)

        Kluski śląskie w sosie pieczarkowym,

        tarta marchew z brzoskwinią (1,3,7)

        Kompot owocowy

        Graham z masłem,

        parówki z szynki,

        papryka czerwona,

        herbata owocowa (1,7)

         

        18.04.2025 r.

        Piątek

        Bułka wrocławska z masłem,

        pasztet pieczony,

        pomidor, szczypior,

        kawa zbożowa (1,7)

        II owoc

        Zupa rybna z migdałami, zielenina (1,4,7,9)

        Makaron z polewą truskawkową   (1,6,7)

        Kompot owocowy

        Grzebyki z marmoladą,

        kakao (1,3,7)

        21.042025 r.

        Poniedziałek

         

        Poniedziałek Wielkanocny

         

        22.04.2025 r.

        Wtorek

         

        Chleb złotnicki z masłem,

        ser żółty salami,

        pomidor, szczypior,

        bawarka  (1,7)

        II owoc

        Zupa kalafiorowa z ziemniakiem, zielenina (1 ,7,9)

        Łazanki z mięsem mielonym i kapustą  (1,6,7)

        Kompot owocowy

        Gofry (wypiek własny), konfitura owocowa,

        herbata (1,3,7)

         

        23.042025 r.

        Środa

        Zupa mleczna z mini muszelkami,

        wek z masłem,

        miód wielokwiatowy (1,7)

        II warzywo

        Zupa grysikowa, zielenina (1,7,9)

        Pulpety drobiowe w sosie własnym, ziemniaki, kapusta pekińska z ogórkiem i koperkiem (1,3,7)

        Kompot owocowy

        Budyń waniliowy

        z sokiem malinowym,

        chrupki kukurydziane (1,7)

        24.04.2025 r.

        Czwartek

        Sam komponuje:

        pieczywo, masło, szynka, jajko, ogórek, pomidor, sałata lodowa, kawa zbożowa  (1 ,3,7)

        II owoc

         

        Zupa krem brokułowy z prażonymi ziarnami słonecznika (1,7,9)

        Spaghetti z tuńczykiem i warzywami (1,4,6,7)

        Kompot owocowy

        Wek z masłem,

        nutalla bananowa

        (wyrób własny),

        mleko (1,7)

         

        2504.2025 r.

        Piątek

        Zacierka na mleku,

        wek z masłem,

        pomidor, zielenina, (1,3,7)

        II owoc

        Zupa dyniowa z grzankami, zielenina (1,7,9)

        Placki ziemniaczane, twarożek z rzodkiewką

        i szczypiorkiem (1,3,7)

        Kompot owocowy

        Chałka z masłem,

        dżem wiśniowy,

        mleko (1,3,7)